Most Múlik - Bálint nap
2017-02-14

Valentin-nap a szerelemesek ünnepe, ám ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, mások pont most múlnak. Szerelmes lehet bárki, még ha nem is egy életre, egy évig, vagy egy hétig, de egy napig bizonyosan.
Ez alkalommal ajánljuk a Most Múlik című előadásunkat, mely a humor és a paródia eszközeivel magát a népzene és néptánc mai színpadi, de akár táncházi formáit is görbe tükör elé kívánja tenni. Feldolgozás, táncszínház és táncverseny címszó alatt majdnem minden revüsödik – piros nadrágos férfiak, eltúlzott mozdulatok, öncélú térformák, lehetőleg szaladva táncolt motívumokkal, felgyorsult zene és tánc, úgynevezett világzene – világtánc. Ha meg revü, akkor “lila köd”.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk február 14-én este 19:00 órától a Maros Művészeggyüttes székházában, a párokat kedvezményben részesítjük.

Jegyfoglalás/Információk:
Jegyek elővételben kaphatóak a Maros Művészegyüttes jegyirodájában, hétköznaponként 13:00-14:00 és 17:00-18:00 óráktól, valamint jegyfoglalás a 0746-540.292 telefonszámon.vissza...